Kůzlečí maso v mléce

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 120 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 1000 g Kůzlečí maso
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 2 ks Petržel kořen
  • 1 ks Celer bulvový
  • 6 ks Brambory
  • 3 ks Mrkev kořen
  • 1.5 l Mléko polotučné
  • 5 dl Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 620 kcal
  • Sacharidy 48 g
  • Tuky 273 g
  • Sodík 538 mg
  • Bílkoviny 71 g
  • Uhlovodany 23 g
  • Cholesterol 180 mg
  • Draslík 2133.6 mg
  • Vláknina 20922.5 mg
  • Vitamín A 20922.5 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 116.5 mg
  • Vitamín E 0.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 12.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Očištěné a omyté kůzlečí maso osolíme, vložíme do většího hrnce a zalijeme mlékem a vodou. Zvolna vaříme asi 1 hodinu.

  • 2

    Potom přidáme oloupanou, nakrájenou zeleninu a po dalších 20 minutách varu přisypeme oloupané, nakrájené brambory. Vaříme ještě asi 20 minut.

Komentáře k receptu