Kůzlečí maso v mléce
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 620 kcal
- Sacharidy 48 g
- Tuky 273 g
- Sodík 538 mg
- Bílkoviny 71 g
- Uhlovodany 23 g
- Cholesterol 180 mg
- Draslík 2133.6 mg
- Vláknina 20922.5 mg
- Vitamín A 20922.5 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 116.5 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 12.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Očištěné a omyté kůzlečí maso osolíme, vložíme do většího hrnce a zalijeme mlékem a vodou. Zvolna vaříme asi 1 hodinu. 
- 
                                2Potom přidáme oloupanou, nakrájenou zeleninu a po dalších 20 minutách varu přisypeme oloupané, nakrájené brambory. Vaříme ještě asi 20 minut. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        