Steak ze svíčkové en papillote

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 17 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 800 g Hovězí svíčková
  • 4 kávová lžička Kapary sterilované
  • 1 kávová lžička Máslo čerstvé
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 6 ks Sardelové řezy
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 427 kcal
  • Sacharidy 1 g
  • Tuky 9 g
  • Sodík 3108 mg
  • Bílkoviny 64 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 144.7 mg
  • Draslík 1070.6 mg
  • Vláknina 743.8 mg
  • Vitamín A 743.8 mg
  • Vitamín B6 1.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.5 mg
  • Vitamín E 3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 9.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Čtyři kusy alobalu pomažeme máslem, na každý dáme jeden steak, opepříme a potřeme nasekanými sardelkami s kapary. Alobal uzavřeme.

  • 2

    Troubu předehřejeme na 225 °C, vložíme balíčky s masem a pečeme asi 10 minut, pak alobal otevřeme a maso osolíme.

  • 3

    Hotové maso dáme na talíře a ihned podáváme.

Komentáře k receptu