Steak ze svíčkové se sardelovými řezy

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 18 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 800 g Hovězí svíčková
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 4 kávová lžička Kapary
  • 6 ks Sardelové řezy
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 455 kcal
  • Sacharidy 2 g
  • Tuky 11 g
  • Sodík 2782 mg
  • Bílkoviny 65 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 147.4 mg
  • Draslík 1066.2 mg
  • Vláknina 39.8 mg
  • Vitamín A 39.8 mg
  • Vitamín B6 1.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 2.9 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 11.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omytou svíčkovou nakrájíme na steaky, opepříme a položíme na máslem vymazané kousky alobalu. Přidáme nasekané sardelové řezy a kapary. Zabalíme a alobal dobře uzavřeme.

  • 2

    Balíčky vložíme do trouby vyhřáté na 225 stupňů Celsia asi na 10 minut. Vyjmeme z trouby, alobal rozbalíme a steaky osolíme.

  • 3

    Ihned podáváme.

Komentáře k receptu