Kornoutky z moravského uzeného se salátem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Kompot ananasový
  • 200 g Moravské uzené maso
  • 100 g Celer řapíkatý
  • 130 g Majonéza
  • 10 krajíc Chléb celozrnný pšeničný
  • 2 polévková lžíce Ořechy vlašské
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 456 kcal
  • Sacharidy 8 g
  • Tuky 40 g
  • Sodík 190 mg
  • Bílkoviny 14 g
  • Uhlovodany 8 g
  • Cholesterol 40 mg
  • Draslík 141.4 mg
  • Vláknina 2746 mg
  • Vitamín A 2746 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.7 mg
  • Vitamín E 4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omytý celer nakrájíme na tenké plátky, ananas necháme okapat. Několik kousků celeru a ananasu odložíme na ozdobu, zbylé spolu s nasekanými ořechy vmícháme do 100 g majonézy.

  • 2

    Krajíčky tmavého chleba slabě potřeme zbylou majonézou, plátky uzeného rozpůlíme, svineme do kornoutků, naplníme celerovým salátem a položíme na krajíčky chleba.

  • 3

    Obložené chleby upravíme na mísu a ozdobíme kousky celeru a ananasu.

Komentáře k receptu