Vlkouš na pažitce
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 255 kcal
 - Sacharidy 4 g
 - Tuky 10 g
 - Sodík 229 mg
 - Bílkoviny 35 g
 - Uhlovodany 4 g
 - Cholesterol 92 mg
 - Draslík 636.9 mg
 - Vláknina 639.8 mg
 - Vitamín A 639.8 mg
 - Vitamín B6 0.8 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 7 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Z ryb nejprve odstraníme šupiny tupou stranou nože od ocasu k hlavě, vykostíme a naporcujeme. Maso nakrájíme na větší kousky, ochutíme solí, pepřem, zaprášíme kukuřičným škrobem.
 - 
                                2
V pánvi rozpálíme dvě lžíce oleje, maso v něm krátce osmažíme a odložíme stranou. Pánev vytřeme papírovou utěrkou.
 - 
                                3
Z pažitky odřízneme květy a nakrájíme ji na cca 5cm kousky. Za stálého míchání ji krátce osmahneme na zbytku oleje. Přidáme rybu spolu s rýžovým vínem. Necháme povařit, nakonec vmícháme cukr. Rybu podáváme dozdobenou snítkami čerstvé pažitky.