Jablková omeleta

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 300 g Jablka
  • 4 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Sůl
  • 1 polévková lžíce Cukr moučkový
  • 2 polévková lžíce Citronová šťáva
  • 1 polévková lžíce Olej rostlinný
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 298 kcal
  • Sacharidy 28 g
  • Tuky 15 g
  • Sodík 280 mg
  • Bílkoviny 15 g
  • Uhlovodany 28 g
  • Cholesterol 490.7 mg
  • Draslík 324.1 mg
  • Vláknina 5752 mg
  • Vitamín A 5752 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 9.9 mg
  • Vitamín E 1.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    V hrnku rozmícháme celá vejce, osolíme a vmícháme oloupaná, na jemné plátky nakrájená jablka.

  • 2

    Z těsta upečeme v pánvi na rozpáleném oleji omelety. Upravíme je na talíře, pokapeme citronovou šťávou a pocukrujeme.

Komentáře k receptu