Vepřový bůček s fazolkami

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 65 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 400 g Fazolky mražené
  • 500 g Vepřový bok
  • 30 ml Olej rostlinný
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Cibule
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 0.5 l Voda pitná
  • 4 polévková lžíce Petržel - nať
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 765 kcal
  • Sacharidy 10 g
  • Tuky 74 g
  • Sodík 244 mg
  • Bílkoviny 14 g
  • Uhlovodany 10 g
  • Cholesterol 90 mg
  • Draslík 487.3 mg
  • Vláknina 6425.8 mg
  • Vitamín A 6425.8 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 22.5 mg
  • Vitamín E 1.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omytý bůček nakrájíme na kousky, osolíme a mírně opepříme. Podlijeme trochou horké vody a pečeme.

  • 2

    Krátce před dopečením přidáme k masu oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli a osmahneme ji. Potom přidáme částečně rozmražené fazolky, podlijeme a dusíme doměkka.

  • 3

    Nakonec pokrm podle chuti přisolíme a posypeme nasekanou petrželkou.

Komentáře k receptu