Sledi v alobalu

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 40 g Máslo čerstvé
  • 600 g Sleď čerstvý
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 polévková lžíce Petržel - nať
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 255 kcal
  • Sacharidy 0 g
  • Tuky 21 g
  • Sodík 194 mg
  • Bílkoviny 18 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 222 mg
  • Draslík 8.2 mg
  • Vláknina 84 mg
  • Vitamín A 84 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.9 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 12.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Očištěné a osolené sledě posypeme uvnitř i na povrchu nasekanou petrželkou. Do každé ryby vložíme kousek másla.

  • 2

    Sledě zabalíme po dvou do alobalu a pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 15 minut.

  • 3

    Pokrm podáváme v alobalu.

Komentáře k receptu