Sledi s bylinkovým máslem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 800 g Sleď čerstvý
  • 30 g Máslo bylinkové
  • 10 ml Olej rostlinný
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 polévková lžíce Citronová šťáva
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 307 kcal
  • Sacharidy 1 g
  • Tuky 24 g
  • Sodík 194 mg
  • Bílkoviny 23 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 280 mg
  • Draslík 5 mg
  • Vláknina 65.8 mg
  • Vitamín A 65.8 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.5 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Očištěné a vykostěné sledě osolíme, opepříme a pokapeme citronovou šťávou. Necháme asi 15 minut odležet.

  • 2

    Potom sledě opečeme po obou stranách na oleji. Na hřbetní straně je nařízneme a do zářezů vložíme plátek bylinkového másla.

Komentáře k receptu