Fazolové lusky s mandlemi a krůtím masem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 493 kcal
 - Sacharidy 17 g
 - Tuky 34 g
 - Sodík 332 mg
 - Bílkoviny 33 g
 - Uhlovodany 17 g
 - Cholesterol 82 mg
 - Draslík 721.4 mg
 - Vláknina 12966 mg
 - Vitamín A 12966 mg
 - Vitamín B6 0.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 14.5 mg
 - Vitamín E 7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Nejdříve nakrájíme krůtí prsa na nudličky, smícháme je s tymiánem, přidáme pár kapek citronové šťávy, pokapeme olejem a necháme odležet.
 - 
                                2
Očistíme fazolové lusky, seřízneme jejich konce a pokrájíme asi na 4 cm kousky. K tomu přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, přidáme pár kapek octa a promícháme.
 - 
                                3
Na pánvi orestujeme krůtí maso. Jakmile je hotové, přihodíme fazolky a orestujeme. Přidáme ochucenou cibuli a osolíme.
 - 
                                4
Na talíři podáváme s praženými mandlemi nebo osmaženou slaninou.