Hovězí svíčková po thajsku

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 600 g Hovězí svíčková
  • 20 ks Pepř černý celý
  • 5 stroužek Česnek
  • 0.94 polévková lžíce Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 730 kcal
  • Sacharidy 132 g
  • Tuky 8 g
  • Sodík 173 mg
  • Bílkoviny 55 g
  • Uhlovodany 132 g
  • Cholesterol 63.9 mg
  • Draslík 3066.6 mg
  • Vláknina 106262 mg
  • Vitamín A 106262 mg
  • Vitamín B6 1.7 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 44 mg
  • Vitamín E 1.9 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 60.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omytou svíčkovou nakrájíme na malé kousky. Ve woku rozehřejeme olej, vložíme do něj prolisovaný česnek a nadrcený pepř. Počkáme, až česnek bude mít zlatavou barvu. Poté přidáme maso, za stálého obracení je při vysoké teplotě opékáme přibližně 5 minut, až pustí trochu šťávy.

  • 2

    Podáváme s vařenou thajskou rýží.

Komentáře k receptu