Hovězí svíčková po čínsku

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 300 g Hovězí svíčková
  • 50 g Paprika sterilovaná
  • 50 ml Víno bílé
  • 2 kávová lžička Solamyl
  • 1 kávová lžička Omáčka sójová
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Sůl
  • 1 stroužek Česnek
  • 3 polévková lžíce Olej rostlinný
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 377 kcal
  • Sacharidy 8 g
  • Tuky 13 g
  • Sodík 587 mg
  • Bílkoviny 38 g
  • Uhlovodany 8 g
  • Cholesterol 185.7 mg
  • Draslík 699.7 mg
  • Vláknina 2405 mg
  • Vitamín A 2405 mg
  • Vitamín B6 1.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 16.1 mg
  • Vitamín E 1.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Očištěnou a omytou svíčkovou nakrájíme na hranolky a obalíme ve směsi solamylu a vejce. Maso vložíme na pánev na rozehřátý olej a za stálého míchání zprudka osmažíme.

  • 2

    Přidáme nakrájenou papriku, cibuli a česnek, znovu osmahneme a zalijeme vínem a sójovou omáčkou. Vše jen prohřejeme a podle chuti přisolíme.

  • 3

    Podáváme s dušenou rýží.

Komentáře k receptu