Treska ve vinném vývaru
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 428 kcal
- Sacharidy 24 g
- Tuky 5 g
- Sodík 395 mg
- Bílkoviny 48 g
- Uhlovodany 24 g
- Cholesterol 92.5 mg
- Draslík 1701.5 mg
- Vláknina 3275.8 mg
- Vitamín A 3275.8 mg
- Vitamín B6 1.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 33 mg
- Vitamín E 2.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očištěné a omyté rybí maso nakrájíme na kousky, pokapeme citronovou šťávou a mírně osolíme. Necháme asi 30 minut odležet.
-
2
Rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme na kostičky. Šalotku a česnek oloupeme, nadrobno nasekáme a v hrnci na olivovém oleji necháme zesklovatět. Přidáme kousky ryb a za občasného promíchání opékáme dál. Přidáme rajčata, dochutíme pepřem, podlijeme bílým vínem a dusíme 20 minut.