Pstruzi v ananasu

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 600 g Pstruh
  • 150 ml Vývar rybí
  • 1 kávová lžička Solamyl
  • 1 kávová lžička Kari koření
  • 1 ks Ananas
  • 1 ks Celer řapíkatý
  • 1 špetka Zázvor mletý
  • 3 stroužek Česnek
  • 1 polévková lžíce Omáčka sójová
  • 0.4 polévková lžíce Olej rostlinný
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 356 kcal
  • Sacharidy 32 g
  • Tuky 11 g
  • Sodík 252 mg
  • Bílkoviny 34 g
  • Uhlovodany 32 g
  • Cholesterol 87 mg
  • Draslík 926.3 mg
  • Vláknina 599.8 mg
  • Vitamín A 599.8 mg
  • Vitamín B6 0.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 44.4 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Očištěné a omyté pstruhy nakrájíme na nudličky a obalíme ve směsi Solamylu a kari koření. Maso osmažíme na pánvi na rozpáleném oleji a vyjmeme.

  • 2

    Na jiné pánvi orestujeme oloupaný, na plátky nakrájený česnek, na kousky nakrájený řapíkatý celer a na kostky nakrájenou ananasovou dužinu. Přidáme osmažené maso, přilijeme sójovou omáčku, rybí vývar, okořeníme zázvorem a zprudka osmahneme na oleji.

  • 3

    Pokrm podáváme v nahřátých miskách.

Komentáře k receptu