Salát z fety, melounu a bazalky
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 141 kcal
- Sacharidy 12 g
- Tuky 10 g
- Sodík 386 mg
- Bílkoviny 5 g
- Uhlovodany 12 g
- Cholesterol 21.3 mg
- Draslík 223.1 mg
- Vláknina 3612.8 mg
- Vitamín A 3612.8 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 14.8 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Fazolové lusky povařte 2-3 minuty, sceďte a prolijte studenou vodou. 
- 
                                2Meloun a fetu nakrájejte na kostičky, přidejte fazolky a bazalku. 
- 
                                3Z ostatních surovin si připravte dresink, nalijte na salát a dobře promíchejte. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        