Fazolový salát s tuňákem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 8 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 400 g Cizrna konzervovaná
  • 400 g Fazole červené sterilované
  • 400 g Fazole bílé sterilované
  • 400 g Tuňák v oleji
  • 12 krajíc Ciabatta
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Citrony
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 stroužek Česnek
  • 2 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
  • 2 polévková lžíce Máta
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 380 kcal
  • Sacharidy 44 g
  • Tuky 9 g
  • Sodík 460 mg
  • Bílkoviny 32 g
  • Uhlovodany 44 g
  • Cholesterol 12 mg
  • Draslík 785.4 mg
  • Vláknina 21769.6 mg
  • Vitamín A 21769.6 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 17.9 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do velké misky nasypte scezenou cizrnu, scezené fazole, cibuli a mátu. Osolte a opepřete a zakápněte citronovou šťávou, promíchejte a nechte odpočinout.

  • 2

    Na rozpálené pánvi opečte ciabattu z obou stran, jednu stranu potřete česnekem.

  • 3

    Do salátu opatrně vmíchejte tuňáka a zlehka navršte na očesnekovanou stranu ciabatty.

Komentáře k receptu