Francouzská bramborová polévka
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 318 kcal
- Sacharidy 37 g
- Tuky 14 g
- Sodík 1348 mg
- Bílkoviny 14 g
- Uhlovodany 37 g
- Cholesterol 202.6 mg
- Draslík 938.3 mg
- Vláknina 9787.8 mg
- Vitamín A 9787.8 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 30.6 mg
- Vitamín E 2.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Vývar uvedeme do varu, přidáme nastrouhané brambory a na mírném ohni povaříme cca 10 min. 
- 
                                2Poté přidáme jogurt s rozšlehaným vejcem. 
- 
                                3Podle chuti přidáme sůl, pepř, majoránku a ozdobíme petželkou. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        