Studená okurková polévka

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 120 g Okurka salátová
  • 10 g Olej olivový
  • 25 ml Voda pitná
  • 200 ml Mléko acidofilní
  • 1 hrst Kopr čerstvý
  • 1 špetka Sůl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 115 kcal
  • Sacharidy 7 g
  • Tuky 9 g
  • Sodík 122 mg
  • Bílkoviny 4 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 10 mg
  • Draslík 132.5 mg
  • Vláknina 852 mg
  • Vitamín A 852 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 6.8 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Nastrouhanou okurku pokapeme olejem a osolíme. Promícháme s nasekaným koprem, zalijeme kysaným mlékem rozšlehaným s vodou a vše promícháme.

  • 2

    Polévku podáváme vychlazenou.

Komentáře k receptu