Hovězí maso se žlutou řepou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 55 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 g Brambory
  • 90 g Cibule
  • 15 g Máslo čerstvé
  • 500 g Hovězí maso zadní
  • 300 g Řepa žlutá
  • 30 ml Protlak rajčatový
  • 2 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 282 kcal
  • Sacharidy 18 g
  • Tuky 11 g
  • Sodík 373 mg
  • Bílkoviny 29 g
  • Uhlovodany 17 g
  • Cholesterol 77 mg
  • Draslík 240.3 mg
  • Vláknina 6304.8 mg
  • Vitamín A 6304.8 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 7.4 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 8.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Cibulku osmahneme na másle, přidáme maso nakrájené na kostky, pokrájenou žlutou řepu, brambory a rajčatový protlak.

  • 2

    Vše osolíme, opepříme a podlijeme vodou. Dusíme do změknutí.

Komentáře k receptu