Bylinková omáčka

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 200 g Majonéza
  • 1 polévková lžíce Petržel - nať
  • 1 polévková lžíce Kopr čerstvý
  • 1 polévková lžíce Pažitka
  • 1 polévková lžíce Bazalka
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 692 kcal
  • Sacharidy 1 g
  • Tuky 78 g
  • Sodík 489 mg
  • Bílkoviny 0 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 71.7 mg
  • Vláknina 610 mg
  • Vitamín A 610 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 9.8 mg
  • Vitamín E 11.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na omáčku použijeme čerstvé bylinky. Dobře je opláchneme a nakrájíme najemno. Majonézu promícháme s bylinkami a dáme vychladit do ledničky.

  • 2

    Omáčka je výborná k rybě nebo grilovanému masu.

Komentáře k receptu