Losos v omáčce z rajčat, česneku a tymiánu

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 21 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 800 g Passata (drcená rajčata)
  • 600 g Losos - filety
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 3 stroužek Česnek
  • 2 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
  • 2 polévková lžíce Tymián čerstvý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 247 kcal
  • Sacharidy 8 g
  • Tuky 9 g
  • Sodík 160 mg
  • Bílkoviny 33 g
  • Uhlovodany 8 g
  • Cholesterol 78 mg
  • Draslík 512.7 mg
  • Vláknina 6757.3 mg
  • Vitamín A 6757.3 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 4.4 mg
  • Vitamín E 1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na rozpálenou pánev nalijeme olej, zlehka osmažíme česnek, přidáme rajčata, tymián, sůl, pepř a promícháme.

  • 2

    Vaříme 8 minut, poté přidáme lososové filety a pečeme pod pokličkou z každé strany 4 minuty.

Komentáře k receptu