Letní guláš
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 316 kcal
 - Sacharidy 18 g
 - Tuky 19 g
 - Sodík 218 mg
 - Bílkoviny 19 g
 - Uhlovodany 16 g
 - Cholesterol 60.3 mg
 - Draslík 631 mg
 - Vláknina 6400 mg
 - Vitamín A 6400 mg
 - Vitamín B6 0.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 24.2 mg
 - Vitamín E 1.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Na oleji zpěníme nakrájenou cibulku, přidáme sladkou mletou papriku, pokrájené maso a dusíme. Po chvíli podlijeme vodou.
 - 
                                2
Po změknutí masa vysmahneme šťávu, zaprášíme moukou, osmahneme, podlijeme vodou, dobře zamícháme a necháme aspoň 10 minut vařit, aby se omáčka spojila dohladka.
 - 
                                3
Přidáme nakrájený pórek, kedlubny, rajče a vše znovu dusíme doměkka.