Kuřecí játra po židovsku
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 389 kcal
- Sacharidy 3 g
- Tuky 21 g
- Sodík 410 mg
- Bílkoviny 39 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 892.2 mg
- Draslík 543.6 mg
- Vláknina 331.8 mg
- Vitamín A 331.8 mg
- Vitamín B6 1.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 34.5 mg
- Vitamín E 2.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 18.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Očištěná játra nakrájíme na kousky a promícháme s prolisovaným česnekem, solí, pepřem a mletou paprikou. V pánvi na rozpáleném oleji játra zprudka opečeme a zalijeme vejci rozšlehanými s vínem. Krátce zapečeme. 
- 
                                2Podáváme s čerstvým pečivem a zeleninou. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        