Skopové řízky zapékané se sýrem
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 431 kcal
- Sacharidy 4 g
- Tuky 35 g
- Sodík 385 mg
- Bílkoviny 25 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 35 mg
- Draslík 123.9 mg
- Vláknina 934 mg
- Vitamín A 934 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 4.2 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Omyté maso nakrájíme na řízky a naklepeme. Maso po jedné straně osolíme a na druhé straně potřeme směsí nadrobno nakrájené cibule, sardelové pasty a nasekané petrželky. 
- 
                                2Řízky vložíme do kastrolu na sádlo, mírně podlijeme a dusíme doměkka. 
- 
                                3Šťávu necháme zčásti vydusit, přilijeme smetanu a povrch posypeme nastrouhaným sýrem. 
- 
                                4Pokrm zapečeme ve vyhřáté troubě. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        