Závitky z vepřového masa s feferonkami v alobalu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 615 kcal
 - Sacharidy 6 g
 - Tuky 55 g
 - Sodík 389 mg
 - Bílkoviny 23 g
 - Uhlovodany 5 g
 - Cholesterol 121 mg
 - Draslík 213.3 mg
 - Vláknina 2359.8 mg
 - Vitamín A 2359.8 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 53.9 mg
 - Vitamín E 0.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2544.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Plátky vepřového masa naklepeme, osolíme a opepříme. Pak je poklademe kolečky cibule, plátky anglické slaniny, nakrájenou paprikou, celou feferonkou a malým kouskem másla.
 - 
                                2
Svineme a sepneme párátky. Každý zabalíme do vymaštěného alobalu a pečeme v troubě na plechu asi 35 minut.
 - 
                                3
Hotové závitky vyjmeme z trouby a potřeme zbytkem másla.