Závitky z vepřového masa s jablky a sušenými švestkami

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 55 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 400 g Vepřové maso libové
  • 100 g Anglická slanina
  • 40 g Švestky sušené
  • 1 ks Salát hlávkový
  • 2 ks Jablka
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Kari koření
  • 2 polévková lžíce Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 467 kcal
  • Sacharidy 22 g
  • Tuky 33 g
  • Sodík 268 mg
  • Bílkoviny 22 g
  • Uhlovodany 20 g
  • Cholesterol 89.8 mg
  • Draslík 235.1 mg
  • Vláknina 6782.8 mg
  • Vitamín A 6782.8 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 4.7 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2530.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do silnějších plátků vepřového masa uděláme kapsu, kterou naplníme 2 vypeckovanými švestkami a nudličkami oloupaných jablek.

  • 2

    Kapsy sepneme párátky, opepříme, okořeníme kari kořením a osolíme.

  • 3

    Zabalíme do plátků anglické slaniny a převážeme nití. Potřeme olejem a ze všech stran grilujeme.

  • 4

    Hlávkový salát použijeme na oblohu.

Komentáře k receptu