Pizza s kedlubnou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 g Salám Poličan
  • 100 g Sýr Eidam cihla 30%
  • 500 g Listové těsto
  • 1 ks Kedlubna
  • 1 špetka Sůl bylinková
  • 1 špetka Provensálské koření
  • 3 stroužek Česnek
  • 1 polévková lžíce Kečup
  • 1 polévková lžíce Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 850 kcal
  • Sacharidy 50 g
  • Tuky 60 g
  • Sodík 26 mg
  • Bílkoviny 29 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 38.4 mg
  • Draslík 86.7 mg
  • Vláknina 5207.5 mg
  • Vitamín A 5207.5 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 9 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Listové těsto vyválíme a dáme na plech s pečícím papírem, těsto propícháme vidličkou.

  • 2

    Kedlubnu oloupeme a nastrouháme, přisypeme provensálské koření a promícháme s česnekem utřeným s bylinkovou solí.

  • 3

    Těsto potřeme olejem, kečupem, poklademe salámem, kedlubnovou směsí a pečeme.

  • 4

    Před dopečením posypeme sýrem.

Komentáře k receptu