Zapékané brambory

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 g Šunkový salám
  • 100 g Sýr Eidam cihla 40%
  • 500 g Brambory vařené
  • 100 g Brokolice
  • 100 g Paprika sterilovaná
  • 100 ml Mléko polotučné
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 2 ks Sýr smetanový tavený 45%
  • 0.5 ks Pórek
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Oregano sušené
  • 1 špetka Vegeta
  • 1 špetka Sůl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 499 kcal
  • Sacharidy 36 g
  • Tuky 26 g
  • Sodík 759 mg
  • Bílkoviny 32 g
  • Uhlovodany 34 g
  • Cholesterol 142.7 mg
  • Draslík 644.1 mg
  • Vláknina 8516.9 mg
  • Vitamín A 8516.9 mg
  • Vitamín B6 0.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 48.4 mg
  • Vitamín E 0.9 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Všechny suroviny nakrájíme, ochutíme pepřem, vegetou, oregánem a promícháme.

  • 2

    Směs vložíme do vymazaného pekáče, přelijeme rozšlehanými vejci v mléce a dáme zapéct.

Komentáře k receptu