Kysané zelí po balkánsku - předkrm

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 0.25 kg Zelí kysané
  • 4 polévková lžíce Olej olivový
  • 1 polévková lžíce Paprika mletá sladká
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 73 kcal
  • Sacharidy 4 g
  • Tuky 7 g
  • Sodík 5 mg
  • Bílkoviny 1 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 134.2 mg
  • Vláknina 2749 mg
  • Vitamín A 2749 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 23.8 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Vezmeme 1/4 hlávky kysaného hlávkového zelí, které pokrájíme na tenké nudličky nebo menší kousky. Zelí polijeme olivovým olejem, promícháme a servírujeme v miskách.

  • 2

    Každou porci posypeme sladkou, nahrubo mletou paprikou.

Komentáře k receptu