Škvarková pomazánka s lečem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 750 g Vepřové škvarky
  • 500 ml Lečo sterilované
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 kávová lžička Vegeta
  • 5 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Paprika mletá pálivá
  • 2 polévková lžíce Hořčice plnotučná
  • 2 polévková lžíce Protlak rajčatový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 964 kcal
  • Sacharidy 12 g
  • Tuky 39 g
  • Sodík 573 mg
  • Bílkoviny 142 g
  • Uhlovodany 9 g
  • Cholesterol 306.7 mg
  • Draslík 393.1 mg
  • Vláknina 39.8 mg
  • Vitamín A 39.8 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Vepřové škvarky a sterilované lečo společně umeleme. Přidáme rajčatový protlak, papriku, hořčici, koření a sůl. Nakonec do směsi vmícháme vejce a vše chvíli povaříme.

  • 2

    Vychladlou pomazánku podáváme na čerstvém chlebu.

Komentáře k receptu