Nejlepší škvarková pomazánka

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 22 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 g Vepřové škvarky
  • 500 ml Voda pitná
  • 1 kávová lžička Hořčice
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 0.25 kávová lžička Pepř černý mletý
  • 1 kávová lžička Paprika mletá sladká
  • 0.25 kávová lžička Chilli koření mleté
  • 3 ks Vejce slepičí
  • 1 ks Cibule
  • 2 ks Okurky nakládané
  • 3 stroužek Česnek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 313 kcal
  • Sacharidy 8 g
  • Tuky 13 g
  • Sodík 2219 mg
  • Bílkoviny 42 g
  • Uhlovodany 8 g
  • Cholesterol 184 mg
  • Draslík 156.8 mg
  • Vláknina 5401.2 mg
  • Vitamín A 5401.2 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 4.9 mg
  • Vitamín E 0.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Vejce uvaříme natvrdo. Vepřové škvarky umeleme. Oloupanou cibuli nakrájíme najemno, oloupaný česnek prolisujeme, okurky jemně nastrouháme. Uvařená vychladlá vejce oloupeme a nastrouháme nahrubo.

  • 2

    Umleté škvarky dáme do mísy a přidáme všechny ostatní suroviny. Pečlivě promícháme a před podáváním necháme v lednici vychladit.

Komentáře k receptu