Fazolová polévka s cibulí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 464 kcal
 - Sacharidy 78 g
 - Tuky 5 g
 - Sodík 531 mg
 - Bílkoviny 30 g
 - Uhlovodany 78 g
 - Cholesterol 6 mg
 - Draslík 2284.2 mg
 - Vláknina 39084.2 mg
 - Vitamín A 39084.2 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 2 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 18.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Bílé fazole namočíme přes noc do vody.
 - 
                                2
Druhý den vodu slijeme a fazole dáme vařit do čisté osolené vody, přidáme celou cibuli, majoránku a bílý pepř.
 - 
                                3
Vaříme přibližně hodinu, až do změknutí fazolí.
 - 
                                4
Pro zjemnění chutě dáme do polévky lžíci másla.