Plněné řezy ze svíčkové

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 600 g Hovězí svíčková
  • 20 g Máslo čerstvé
  • 200 g Lečo sterilované
  • 100 g Sýr Moravský bochník 45%
  • 100 g Šunka dušená
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 stroužek Česnek
  • 2 polévková lžíce Olej rostlinný
  • 2 polévková lžíce Kečup
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 414 kcal
  • Sacharidy 7 g
  • Tuky 17 g
  • Sodík 389 mg
  • Bílkoviny 45 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 81.5 mg
  • Draslík 647 mg
  • Vláknina 92.3 mg
  • Vitamín A 92.3 mg
  • Vitamín B6 0.9 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.4 mg
  • Vitamín E 0.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 8.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Očištěné a omyté maso nakrájíme na 8 stejných plátků, naklepeme je, osolíme, opepříme a potřeme prolisovaným česnekem.

  • 2

    Čtyři plátky poklademe plátky šunky a sýru, přiklopíme zbylými řezy a okraje sklepneme.

  • 3

    Maso zprudka po obou stranách opečeme na oleji a vyjmeme na nahřáté talíře.

  • 4

    Olej od pečení slijeme, na pánev přidáme máslo, lečo a kečup. Vše osmahneme a nalijeme na řezy.

  • 5

    Podáváme s opečenými bramborami.

Komentáře k receptu