Kachna na zelí

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 500 g Kachní prsa
  • 125 ml Víno rýžové čínské
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Zelí hlávkové bílé
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 391 kcal
  • Sacharidy 3 g
  • Tuky 11 g
  • Sodík 338 mg
  • Bílkoviny 50 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 192.5 mg
  • Draslík 686.5 mg
  • Vláknina 25 mg
  • Vitamín A 25 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.2 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Prsa položíme kůží dolů, osolíme a necháme ležet dvě hodiny v ledničce. Pak je zalijeme saké a vaříme v páře sedm minut.

  • 2

    Po vyjmutí masa na pařáku vaříme zelí tři minuty. Maso zatím rychle smažíme na teflonové pánvi kůží dolů, poté ho nakrájíme.

  • 3

    K masu podáváme pokrájené zelí.

Komentáře k receptu