Dip z artyčoků a jarní cibulky
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 80 kcal
- Sacharidy 9 g
- Tuky 5 g
- Sodík 134 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 9 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 215.6 mg
- Vláknina 11709.5 mg
- Vitamín A 11709.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 6.8 mg
- Vitamín E 0.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Okapaná srdíčka konzervovaných artyčoků, nahrubo nakrájenou cibulku a rozpůlený stroužek česneku spolu s majonézou vložíme do mixeru a rozmixujeme na hladké pyré. 
- 
                                2Pyré podle chuti osolíme a opepříme, přendáme do servírovací mísy, pevně přikryjeme fólií a necháme v chladničce až do podávání. 
- 
                                3Podáváme s pita chlebem, se slanými tyčinkami nebo jako pomazánku na chléb. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        