Pstruh namodro

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 22 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 60 g Máslo čerstvé
  • 600 g Brambory vařené
  • 800 g Pstruh
  • 100 ml Ocet vinný
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 2 l Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 540 kcal
  • Sacharidy 30 g
  • Tuky 26 g
  • Sodík 680 mg
  • Bílkoviny 44 g
  • Uhlovodany 30 g
  • Cholesterol 134 mg
  • Draslík 1214.5 mg
  • Vláknina 6000 mg
  • Vitamín A 6000 mg
  • Vitamín B6 0.8 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 12.1 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 20 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Pstruhy očistíme, vykucháme, pokropíme octem a vhodíme do vroucí vody s octem. Vaříme přibližně 7 minut. Scedíme a necháme okapat. Rozdělíme na talíře, osolíme a přelijeme rozpuštěným máslem.

  • 2

    Jako přílohu podáváme vařené brambory.

Komentáře k receptu