Česnekové brambory s rozmarýnem
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 212 kcal
- Sacharidy 27 g
- Tuky 10 g
- Sodík 1003 mg
- Bílkoviny 5 g
- Uhlovodany 27 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 807.5 mg
- Vláknina 10690 mg
- Vitamín A 10690 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 25.1 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 6.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Neloupané malé, dobře oprané a omyté brambory vaříme asi 20 minut ve vodě tak silně osolené, že plavou na povrchu. Vodu z uvařených brambor slijeme. 
- 
                                2Česnek a cibuli nasekáme nadrobno, přisypeme nadrobno nasekaný tymián a lístky rozmarýnu a opékáme dozlatova na rozehřátém oleji. 
- 
                                3Připravenou směs nasypeme na brambory, dobře promícháme a případně dochutíme solí. 
- 
                                4Podáváme horké. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        