Vepřové se zeleninou na octu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 240 kcal
 - Sacharidy 6 g
 - Tuky 14 g
 - Sodík 271 mg
 - Bílkoviny 23 g
 - Uhlovodany 6 g
 - Cholesterol 55.1 mg
 - Draslík 725.2 mg
 - Vláknina 1599.8 mg
 - Vitamín A 1599.8 mg
 - Vitamín B6 1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 52.8 mg
 - Vitamín E 0.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Na wok pánvi na oleji restujeme dozlatova minutu dva prolisované stroužky česneku.
 - 
                                2
Vložíme plátky masa a smažíme je tři minuty dohněda. Přidáme nudličky paprik, pomerančovou šťávu, ocet a pokračujeme tři minuty. Maso můžeme okořenit pepřem.
 - 
                                3
Podáváme ihned se zeleninou a šťávou.