Jehněčí kotlety přírodní
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 567 kcal
 - Sacharidy 5 g
 - Tuky 44 g
 - Sodík 317 mg
 - Bílkoviny 38 g
 - Uhlovodany 2 g
 - Cholesterol 150 mg
 - Draslík 737.2 mg
 - Vláknina 4479.8 mg
 - Vitamín A 4479.8 mg
 - Vitamín B6 0.8 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 4.8 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 21.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Na pánvi s rozehřátým máslem a olejem opékáme jehněčí kotlety asi 5 minut z každé strany.
 - 
                                2
Snítky čerstvého rozmarýnu opláchneme, osušíme a otrháme. Posypeme jimi kotlety a smažíme dalších 5 minut.
 - 
                                3
Česnek oloupeme a nakrájíme na plátky. Přisypeme ke kotletám, přidáme sůl a pepř a opékáme maso 1 minutu.
 - 
                                4
Podáváme horké.