Plátky kambaly se zeleninou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 265 kcal
 - Sacharidy 8 g
 - Tuky 15 g
 - Sodík 716 mg
 - Bílkoviny 26 g
 - Uhlovodany 8 g
 - Cholesterol 72 mg
 - Draslík 722.4 mg
 - Vláknina 7182.5 mg
 - Vitamín A 7182.5 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 15.3 mg
 - Vitamín E 0.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Plátky kambaly opatrně omyjeme, osušíme, osolíme a opepříme čerstvě mletým pepřem. Odřízneme stopky z lilků, lilky omyjeme a pokrájíme na kostičky. Cibulku jemně nasekáme.
 - 
                                2
Ve vařící vodě spaříme rajčata, scedíme je, oloupeme, zbavíme semínek, necháme je okapat v cedníku a potom je pokrájíme na kostičky. V pánvi osmažíme na oleji cibulku. Přidáme pokrájený lilek a smažíme za občasného zamíchání asi 10 minut. Přisypeme kostičky rajčat, osolíme, opepříme a dusíme je na prudkém plameni asi 3 minuty.
 - 
                                3
Mezitím povaříme v páře asi 7 minut rybí plátky. Na servírovací mísu rozmístíme směs lilků a rajčat, navrch rozložíme rybí plátky, posypeme je omytými a roztrhanými lístky bazalky a hotový horký pokrm podáváme.