Vepřový špíz
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 720 kcal
- Sacharidy 15 g
- Tuky 52 g
- Sodík 1 mg
- Bílkoviny 47 g
- Uhlovodany 10 g
- Cholesterol 192.5 mg
- Draslík 96.3 mg
- Vláknina 4773 mg
- Vitamín A 4773 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 23.2 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 6362.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Nakrájíme maso a jablka na kostičky, citrón na plátky. 
- 
                                2Nakrájené suroviny napichujeme na špejle. 
- 
                                3V míse smícháme polovinu hořčice, polovinu pomerančové šťávy a olej. 
- 
                                4Připravené špízy grilujeme 15 minut při častém otáčení, špízy potíráme připravenou marinádou. 
- 
                                5Zbylé suroviny promícháme a podáváme se špízy. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        