Kedlubnové placičky

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 250 g Kedlubna
  • 100 g Tvaroh měkký - nízkotučný
  • 10 g Olej stolní
  • 50 g Pšeničná krupice
  • 5.55 g Tuk
  • 1 kávová lžička Petržel - nať
  • 1 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Zázvor mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 140 kcal
  • Sacharidy 15 g
  • Tuky 6 g
  • Sodík 205 mg
  • Bílkoviny 7 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 66.6 mg
  • Draslík 166.5 mg
  • Vláknina 2963 mg
  • Vitamín A 2963 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 14.1 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Kedlubny oloupeme, nahrubo nastrouháme a smícháme s ostatními přísadami. Necháme asi 20 minut táhnout.

  • 2

    Potom vytvarujeme 8-10 placiček a na rozpáleném tuku je po obou stranách osmažíme dozlatova.

Komentáře k receptu