Pestrý kompot
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 276 kcal
- Sacharidy 62 g
- Tuky 0 g
- Sodík 5 mg
- Bílkoviny 1 g
- Uhlovodany 62 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 302.3 mg
- Vláknina 5883.3 mg
- Vitamín A 5883.3 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 9.2 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Hrušky a jablka oloupeme, pokrájíme na čtvrtky a vyjmeme jádřince. 
- 
                                2Meruňky omyjeme a vypeckujeme. Jahody omyjeme a zbavíme stopek. 
- 
                                3Hrozinky necháme 6 minut máčet v rumu smíchaném s vodou. 
- 
                                4Připravené ovoce smícháme dohromady, přisypeme hrozinky, cukr a rozpůlený vanilkový lusk. Vše necháme 60 minut povařit. 
- 
                                5Vyjmeme vanilkový lusk a ovoce rozmixujeme na hladkou kaši. 
- 
                                6Podáváme vychlazené. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        