Jalovcová omáčka

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 5 ks Pepř černý celý
  • 0.0625 l Smetana 12% (konzumní)
  • 0.0625 l Víno červené
  • 0.2 l Gin
  • 0.5 l Bujón hovězí
  • 1 polévková lžíce Jalovec
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 517 kcal
  • Sacharidy 55 g
  • Tuky 9 g
  • Sodík 30024 mg
  • Bílkoviny 28 g
  • Uhlovodany 55 g
  • Cholesterol 11.3 mg
  • Draslík 1153.1 mg
  • Vláknina 26500 mg
  • Vitamín A 26500 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 10.5 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 32.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Víno svaříme s jemně nakrájenou cibulí, jalovcem a pepřem. Dolijeme vývarem.

  • 2

    Pomalu vaříme ještě 10 minut, prolisujeme a přilijeme smetanu a gin.

Komentáře k receptu