Telecí hlava vařená

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 80 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 10 g Petržel - nať
  • 100 g Zelenina kořenová
  • 0.5 ks Cibule
  • 0.5 ks Telecí hlava
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Tymián sušený
  • 0.0625 l Ocet kvasný lihový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 17 kcal
  • Sacharidy 3 g
  • Tuky 0 g
  • Sodík 59 mg
  • Bílkoviny 1 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 38.8 mg
  • Vláknina 1653.5 mg
  • Vitamín A 1653.5 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 5.6 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Půlku telecí hlavy očistíme a uvaříme doměkka v osolené vodě s octem, kořenovou zeleninou a tymiánem.

  • 2

    Uvařené maso ocedíme, nakrájíme a dáme na předehřátou mísu.

  • 3

    Nakonec pokrm ozdobíme petrželovou natí a podáváme s octovým křenem.

Komentáře k receptu