Telecí hlava vařená
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 17 kcal
 - Sacharidy 3 g
 - Tuky 0 g
 - Sodík 59 mg
 - Bílkoviny 1 g
 - Uhlovodany 3 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 38.8 mg
 - Vláknina 1653.5 mg
 - Vitamín A 1653.5 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 5.6 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Půlku telecí hlavy očistíme a uvaříme doměkka v osolené vodě s octem, kořenovou zeleninou a tymiánem.
 - 
                                2
Uvařené maso ocedíme, nakrájíme a dáme na předehřátou mísu.
 - 
                                3
Nakonec pokrm ozdobíme petrželovou natí a podáváme s octovým křenem.