Pepřová omáčka k steakům

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 5 g Sůl
  • 5 g Pepř černý celý
  • 20 g Nakládaný zelený pepř
  • 30 g Smetana 33% (šlehačka)
  • 30 g Jíška instantní
  • 250 ml Vývar z hovězích kostí
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 95 kcal
  • Sacharidy 5 g
  • Tuky 7 g
  • Sodík 704 mg
  • Bílkoviny 3 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 11.4 mg
  • Draslík 265.8 mg
  • Vláknina 662.5 mg
  • Vitamín A 662.5 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.3 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Ve vývaru rozmícháme výpek z masa. Přidáme lehce rozdrcená zrnka pepře, necháme vzkypět. Omáčku zahustíme jíškou, ochutíme solí a pepřem. Na závěr vmícháme šlehačku.

Komentáře k receptu