Ovar

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 110 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 250 g Zelenina kořenová
  • 800 g Vepřový bok
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Bobkový list
  • 5 ks Nové koření celé
  • 10 ks Pepř černý celý
  • 2 l Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 1307 kcal
  • Sacharidy 68 g
  • Tuky 109 g
  • Sodík 322 mg
  • Bílkoviny 30 g
  • Uhlovodany 68 g
  • Cholesterol 144 mg
  • Draslík 1630.4 mg
  • Vláknina 55592.8 mg
  • Vitamín A 55592.8 mg
  • Vitamín B6 0.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 21.7 mg
  • Vitamín E 1.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 30 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Bůček uvaříme v osolené vodě, do které jsme přidali koření, trochu octa a kořenovou zeleninu nakrájenou na nudličky.

  • 2

    Uvařené maso nakrájíme na plátky a zalijeme zeleninovým vývarem.

  • 3

    Ovar podáváme posypaný opraženou strouhankou a nastrouhaným křenem.

Komentáře k receptu