Křenový relish s jablky

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 10

Suroviny

  • 25 g Med včelí
  • 5 g Sůl
  • 5 g Pepř cayenský
  • 25 g Worcester (worcesterská omáčka)
  • 100 g Majonéza
  • 5 g Pepř bílý
  • 120 ml Citronová šťáva
  • 1 ks Jablka
  • 1 ks Křen
  • 4 ks Cibulka jarní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 97 kcal
  • Sacharidy 8 g
  • Tuky 8 g
  • Sodík 269 mg
  • Bílkoviny 0 g
  • Uhlovodany 8 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 89.8 mg
  • Vláknina 1780.8 mg
  • Vitamín A 1780.8 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 8.8 mg
  • Vitamín E 1.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Křen oloupeme a jemně nastrouháme.

  • 2

    Jablko rozčtvrtíme, oloupeme, vykrojíme jádřinec. Dužinu nastrouháme nahrubo a přidáme ke křenu. Cibulky oloupeme, nakrájíme najemno, smícháme s křenem a jablkem.

  • 3

    Citronovou šťávu, med, worcesterskou omáčku a majonézu utřeme do hladka. Přidáme ke křenové směsi, dobře promícháme.

  • 4

    Dochutíme solí, pepřem a cayenským pepřem.

  • 5

Komentáře k receptu