Skopové plecko na paprice a rajčatech

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 95 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 60 g Cibule
  • 100 g Rajčata
  • 160 g Skopová plec
  • 50 g Paprika zelená
  • 20 g Olej rostlinný
  • 250 ml Voda pitná
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 316 kcal
  • Sacharidy 6 g
  • Tuky 29 g
  • Sodík 203 mg
  • Bílkoviny 9 g
  • Uhlovodany 6 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 208 mg
  • Vláknina 3149.5 mg
  • Vitamín A 3149.5 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 28.7 mg
  • Vitamín E 1.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Maso očistíme, nakrájíme na kostky a vmícháme na zpěněnou cibuli v hlubším rendlíku. Směs osolíme a opepříme, chvíli restujeme, podlijeme třemi naběračkami vody.

  • 2

    Papriku zbavíme semínek a pokrájíme na proužky, rajčata spaříme, sloupneme, nakrájíme na čtvrtky a odstraníme semena.

  • 3

    Když je maso téměř měkké, přidáme papriku s rajčaty a pod poklicí dodusíme. Podáváme s rýží nebo vařenými brambory.

Komentáře k receptu