Rýžový salát z tuňáka
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 486 kcal
- Sacharidy 35 g
- Tuky 15 g
- Sodík 763 mg
- Bílkoviny 50 g
- Uhlovodany 35 g
- Cholesterol 315.1 mg
- Draslík 613.2 mg
- Vláknina 2911.7 mg
- Vitamín A 2911.7 mg
- Vitamín B6 0.9 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 22.2 mg
- Vitamín E 2.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Rybu pokrájíme na menší kousky, zalijeme citrónovou šťávou, necháme v chladu odležet 4 hodiny. Během marinování maso občas promícháme. 
- 
                                2Rýži uvaříme, poté propláchneme studenou vodou a necháme dobře okapat. 
- 
                                3Ančovičky pokrájíme na menší kousky, smícháme s rýží. 
- 
                                4Papriky zbavíme jadřinců a slupek, pokrájíme na menší kostičky. Také vmícháme do rýže. 
- 
                                5Hotový salát podáváme zdobený pokrájenými, natvrdo uvařenými vejci a kousky tuňáka. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        